Cuti???

Salam semua,tibe2 je terbangun dri tido je ni.ha2
Rindu sangat kat family di Kg gamak nye..
lagi 4 Hari student INSANIAH akan memasuki fasa yang paling diorang suke sangat..
iaitu fasa CUTI semestar 3BULAN!!
wah..Lame ek,Tapi ana x da peluang nak balik bercuti..coz Banyak sgt benda
x siap lagi n prog yang berlambak2 dalam calendar yang tertampal di dinding nu..
Tapi x pa la..slalu gak tepon mak.ngadu kata nak balik,letih,tension..tapi mak cakap
"sabar..selagi ada peluang belajar,belajar la sungguh2"(dengan nada lembut sgt2)
erm..lapang sangat jiwa bila mak yang kata gitu..
dapat la semangat nak mengharungi cuti 3 bulan
sorang2,dirumah sewa yang separa usang ni
umai x da,hatim x da,arip pon x da,haidar ada la,tp dia x sudi datang uma ni..adoi..
tinggal Quran,KCC 1401 ngan laptop ni la yang meneman saya(cewah :)
Tapi x pa la...
moga kalian Hepi diwaktu cuti..ingat2 la kawan mu yang sorang disini
agak2 boring duduk umah,datang la sini..bincang2,baca buku
x pun men PES 09(kegilaan aku,umai n da geng 2)hahahaha
apa-apa pun..
doakan saya dalam berjuang ni.
"Perjalanan menCari KeKuatan JiWa"
(ni Family ana..Lama x jumpe..sedih)
(orang yang paling saya sayang(mak saya) dengan adik second last..alhafiz)
(geng saya..ingat daku dalam cuti mu..)

1 alu perlu kritikan:

Muhammad Haidar said...

bkn x sudi ler...

Post a Comment